Heissan!

Kevät huitelee jo pitkällä ja vihdoin on lumetkin lähteneet. Kaluston keväthuollothan kaikki ovat muistaneet pitkän ja kolean talven jälkeen. Renkaiden vaihtoa on ollut syytä pitkittää, sillä nuo aamupakkaset ovat tehneet tiet hyvinkin liukkaiksi puhumattakaan, jos on vielä suuntaamassa pohjoiseen.

Edellisessä vaunupostissa oli painotalossa käynyt vahinko lehden postituksessa. Nimet ja osoitteet olivat menneet sekaisin. Pahoittelen, näin ei pitäisi käydä missään tapauksessa ja toivotaan, että oli viimeinen kerta.

Tänä vuonna liittokokous järjestetään Seinäjoella 19.5 ja yhdistyksen hallitus asetti ehdolle liittohallitukseen yhdistyksen varapuheenjohtaja Juha Rinteen. Ehdokkaita on tällä kertaa mukana viisi ja toivotaan saadaan muutoksia aikaan vaihtamalla välillä uusia kasvoja liittohallitukseen. Olemme myös yhteistuumin Hämyissä(Hämeen-Yt-alueet) keskustelleet tuplajäsenyydestä. Eli liitonmaksua ei tarvitsi maksaa jos kuulut useampaan yhdistykseen sekä koulutusmaksujen poistosta/hinnan alennuksesta. Katsotaan mitä saadaan aikaan Seinäjoella.

Ajotaito/Lastentreffit järjestetään tänäkin vuonna samaan aikaan ja ajankohta on toukokuun lopulla. Perinteisesti ruokailu on kuulunut treffihintaan. Ukit ja mummit liikkelle lastenlasten kanssa. Toki toivotaan runsaasti ajajia myös kentälle. Treffien lisäksi olemme monessa mukana tänä vuonna ja jos tuntuu, että haluat mukaan talkoisiin niin laita viestiä tai soita niin kerron mielelläni lisää.

Vaikka jo edellisessä numerossa laitoin tästä tekstiä niin olisi hienoa jos pääsisit katsomaan paikan päälle. Kesäkuun 9 Lahdessa järjestetään Caramban SM-kilpailut J.Rinta -Joupin Oy piha-alueella Tupalankadulla. Paikalla on Suomen sekä pohjoismaiden parhaimmistoa. Tervetuloa runsaslukuisesti katsomaan, miten taitavasti vaunuyhdistelmä liikkuu peruttamalla kun sen oikein hallitsee. Vapaa pääsy!

Yhdistyksemme on myös mukana yhteistyössä hoitamassa Jukolan viestin Caravan majoitusta Hollolan/Hälvälässä 13.-17.6 Cheekin-Valot sammuu päätöskonsertti on elokuun loppupuolella. Caravanmessut alkavat tänä vuonna jo torstaina. Uutena alueena tuomme Caravankylän Lahden ytimeen. Keskelle kauppatoria aidattu alue, jossa vieraat pääsevät paremmin tutustumaan messujen sulkeuduttua Lahden yöelämään sekä muihin palveluihin.

Yhdistyksemme teki jälleen bussimatkan Viron puolelle ja tällä kertaa olimme Saarenmaalla. Yhdistyksen nettisivuilla julkaisimme ohjelman ja tämä matka täyttyi ennätysnopeasti. Mukana oli 64 henkeä ja matka oli oikein onnistunut. Ensi kevään matkaa ruvetaan suunnittelemaan jo loppukesästä ja jos mielit mukaan niin seuraa nettisivujamme. Ohjelma julkaistaan viimeistään loka-marraskuun aikana.

Edellisestä lehdestä unohtui kokonaan mainita että, hallituksessa tuli syksyllä muutama vaihdos ja kiitokset sekä Ahosen Henrylle ja Kärkkäisen Sirpalle hyvästä yhteistyöstä ja panoksestanne yhdistyksen hyväksi. Tervetuloa uudet mukaan (Dave, Esa ja Jouni). Toivotaan ,että saadaan porukalla tehtyä uusia ja hyviä juttuja jäsenistön hyväksi.

Jos tulee mieleen hyviä ideoita/ajatuksia niin laita rohkeasti viestiä tai soita. Koitetaan keksiä miten saadaan ideat eteenpäin.

Hämyralli on tänäkin vuonna ja kun yövyt Hämy-alueilla. Eli seitsemän(7) eri aluetta ja leima passiin niin osallistut 1000€ arvontaan. Viime vuodelta palautettuja passeja oli todella vähän ja voittoprosentti on huomattavasti paljon suurempi kuin esim. lotossa. Kannattaa siis kiertää. Aikaa on vuoden loppuun asti.

Nähdään treffeillä ja tapahtumissa

Mukavaa ja lämmintä matkailukautta kaikille. Moikataan kun tavataan.

T. Juha 127140

toukokuu 2018

Heippa!

 Niin se on tämäkin vuosi taas saatu käyntiin ja vuosi alkoi yhdistyksemme osalta erittäin hyvin. Turun Caravanshow:ssa yhdistyksemme palkittiin vuoden leirintämatkailu vaikuttajana. Erityisesti huomionosoitukseen vaikutti viime talven hiihdon maailmanmestaruuskilpailujen yhteydessä järjestetyn talvileirintäalueen menestyksellinen rakentaminen ja hoitaminen. Lahden MM-hiihdot 2017 oli Suomi100-juhlavuoden merkittävin kotimaassa järjestetty urheilu- ja yleisötapahtuma. Leiripäällikkö Henry Ahosen johdolla ja talkooväen voimin homma hoitui mallikkaasti ja tyytyväisiä kisavieraita oli peräti 9 eri maasta. Yhdistyksemme oli myös hyvin edustettuna Turun messutreffeillä sillä meitä oli paikalla yli 20 yksikköä.

 XX Talvipäivät vietämme tänä vuonna Sysmässä ja hienoa olisi jos pääsisit mukaan kilpailemaan yhdistyksen pilkkimestaruudesta ja nauttimaan muusta ohjelmasta. Mm. Pekka Vaattovaara tanssittaa perjantai-iltana.

Pikkujoulujen jälkeen julkaisimme yhdistyksen nettisivuilla kevään matkan Saarenmaalle joka varattiin loppuun ennätysajassa. Peruutuksia voi toki tulla joten jos olisit halukas lähtemään mukaan niin ilmoittaudu nettisivujen kautta. Peruutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Treffit menevät pitkälti edellisvuosien tapaan ja muutama isompi tapahtumakin olisi tiedossa josta neuvottelut on parhaillaan menossa. Tänä vuonna Caramban SM- kilpailut järjestetään Lahdessa 9.6.2018  J. Rinta-Jouppi Oy:n piha-alueella. Mukana kisassa on pohjoismaiden sekä Suomen parhaimmistoa. Tervetuloa suurella joukolla katsomaan. Vapaa pääsy.

Tämä talvi on ollut kyllä vaihteleva kelien suhteen. Tätä juttua kirjoittaessa on pakkasta n. -10  ja ensi viikolla on luvattu taas lämpöasteita jopa +4 joten meidän harrastukseen tämä ei hirveästi vaikuta mutta liukkaat tiet tietysti vaikuttaa kaikkiin kulkijoihin. Tammikuu alkaa kohta olemaan ohi ja muutama kuukausi eteenpäin niin taas jo ilolla odotellaan kevättä ja aurinkoa.

Yhdistyksemme on mukana Cheekin  Valot Sammuu päätöskonsertin majoituksessa. Lahden mäkimontun läheisyydessä olevilla alueilla. Teivaanmäen alueella sekä Lokinrannassa. Tästä syystä joudumme siirtämään pelitreffejä viikolla eteenpäin. 31.8.-2.9.2018 Pelitreffeillä taistellaan jälleen yhdistyksen petanque sekä mölkyn mestaruuksista.

Turvallisia kilometrejä talvimatkailuun..

T. Juha 127140

helmikuu 2018