Heippa!

Kesä meni vauhdilla ja syksykin on jo pitkällä. Kesä oli kelien puolesta melko huono sillä vettä satoi useasti ja lämpötilatkin pysyivät selvästi alle hellerajan. Omasta kesälomasta meni kaksi viikkoa kierreltyä Viroa elokuussa. Siitä enemmän seuraavassa lehdessä. Kertakaikkiaan hieno reissu. Ensimmäistä kertaa ulkomailla matkailuautolla, no Norjassa toki on käyty. Heippa!

Lähes vuosi on mennyt puheenjohtajana ja on ollut monenlaista tapahtumaa kuluneessa vuodessa. Kaikesta on kuitenkin selvitty ja jatketaan kohti uusia haasteita vuodelle 2018

 Elokuussa Vankkurimännikössä laulettiin Hämyjen karaokefinaali ja SF-Caravan Lahden seutu ry:lläkin oli edustajat paikalla jotka olivat vappuna karsinnoista selvinnyt. Meitä oli 8 yksikköä kannustamassa edustajiamme ja se kannatti. Lasten sarjan voittoon lauloi itsensä Saaga Pitkänen ja miesten finaalin voiton vei Markku Partanen. Onnittelut vielä heille molemmille.

Karaoken jälkeen Vuorenmäellä taisteltiin yhdistyksen mölkky sekä petangue mestaruuksista. Kilpailijoita oli paikalla runsaasti ja pokaalit sekä mitalit löysivät jälleen uuteen kotiin.

Syksy olikin tosi kiireistä aikaa kun vuoroon tuli Caravanmessut. n.550 yksikköä vieraili treffialueillamme. Vieraita oli pitkin suomea sekä Virosta muutama yksikkö. Haasteita meinasi teettää nuo alueet kun ensin luv attuja ei sitten saatukkaan johtuen mittavista katutöistä linja-autoaseman seutuvilla.Kaikista kuitenkin selvisimme hienosti ja on kyllä upea juttu, että vuodesta toiseen talkooväki jaksaa tulla mukaan ja ne jotka pääsevät aikasemmin saattavat olla lähes viikon touhuamassa tapahtumamme eteen.

NÖYRIMMÄT KIITOKSET KAIKILLE JOTKA TEITTE ONNISTUNEET MESSUTREFFIT JÄLLEEN.

Vain viikko oli mennyt messuista niin jälleen oli uusi tapahtuma. Caramba Cupin viimeinen osakilpailu oli saatu Lahteen 17 vuoden jälkeen. Tavaratalo Kärkkäisen piha-alueella taitavat kuljettajat näyttivät parasta osaamistaan. J.Rinta-Jouppi Oy.ltä saatiin lainaksi Kaben vaunu joka ei meinannut pysyä vauhdissa mukana. Jarru oli liian innokkaasti menossa päälle jatkuvasti. Pikaisten korjausten jälkeen kilpailut jatkuivat.

Tämän vuoden pikkujoulut vietetään SUOMI 100 teemalla sillä isänmaamme viettää suuria juhlia jossa haluamme olla mukana. Olisi hienoa jos maamiesseuran talo täyttyisi jälleen iloisista juhlijoista. Maamiesseuran naiset loihtivat jälleen tutun ja maittavan jouluateria. Tervetuloa mukaan.

Perinteinen matkailukauden avaus 2018 vietetään jälleen Helsingissä matkamessujen merkeissä. Ilmoittautumisesta tarkemmin tässä lehdessä.

Kevään matkaakin on taas kyselty ja jos tulee mieleen joku hyvä/kiinnostava, maa/kaupunki niin laita  ihmeessä viestiä tulemaan. Talvi tulee tänäkin vuonna joten vielä on runsaasti aikaa kierrellä Suomen kauniita leirintäalueita.

Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta.

Turvallisia kilometrejä kaikille sekä iloista loppusyksyä.

 

t.

Juuso  127140-0

 

 

 

 

 

Juha Hartman

0509171156