Moikka!

Niin se on tuo kylmä ja kolea kevät taas takana päin vaikka olikin pitkään kesäkuun puolellekin vielä kylmää. Tätä kirjoittaessa on aurinkoinen sekä lämmin päivä ja hyvin tarkenee olla ilman takkiakin.

Liittokokous oli Lappeenrannassa toukokuussa ja siellä valittiin liitolle ainakin uusi puheenjohtaja. Onnittelut Olli Rusille valinnasta. Seuraavat kolme vuotta mennään sitten Ollin johdolla.

Liittohallituksen ehdokkaat pysyivät samoina ja haastajat eivät tällä kertaa pääseet vaikuttamaan liiton asioihin. Jos seuraavassa liittokokouksessa sitten hiukan vaihtuisi väki niin voisi, ehkä mahdollisesti uusia asioita ja ideoita taas tulla.

Liittokokouksessa käsiteltiin myös tuplajäsenyyttä. Kun kuulut useampaan yhdistykseen, niin ensi vuonna on maksettava myös liiton maksu yhdistyksen jäsenmaksun päälle johon kuulut. Siis jos kuulut esim. kolmeen yhdistykseen niin kaikista menee myös tuo liiton perimä 29€/jäsenyys.

Alueellamme Vuorenmäellä on kesän aikana poikennut kävijöitä ja tapahtummissakin on käynyt vierailijoita kiitettävästi. Aluetta kehitetään kokoajan eteenpäin ja pieniä muutoksia tulee aina välillä. Jäsenmäärämmekin on ollut nousussa mikä on tietysti positiivinen asia. Yhdistyksemme nettisivut on uusittu ja nykyisin pitäisi nähdä mm. tapahtumatkin mobiillilaitteilla.

Hallituksemme jäsen Nina Jääskeläinen jäi pois hallituksesta henkilökohtaisiin syihin vedoten. Hyvät jatkot hänelle kuitenkin ja kiitokset yhdistyksen hyväksi tehdystä työstä.

Elokuun loppupuolella vietetään jälleen yhdistyksen Mölkky/Petanque turnaukset. Tervetuloa suurella joukolla taistelemaan mestaruuksista.

Caravanmessut on jälleen syyskuun puolivälissä ja pääosa alueista on melkein samanlaiset, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Uutuutena on myös alue joka on sähkötön ja sinne saadaan useita yksiköitä. Lähinnä nämä muutokset johtuvat katu/maanrakennustöistä joita tehdään linja-autoaseman/Jalkarannantien liikenneympyrän alueilla. Talkooväkeä taas tarvitaan reilusti ja siitä tarkemmin tässä lehdessä.

Lokakuussa syystreffit sekä syyskokous pidetään perinteisesti Artjärvellä Vuorenmäen alueella tule mukaan iloiseen joukkoon. Toivottavasti syksy olisi pitkä ja lämmin, niin saisimme vielä tätä mukavaa harrastustamme jatkaa ennen lumia.

Vaunuposteissa olevat yhteistyökummpaneiden tarjoukset on edelleen voimassa joten käyttäkää tarjoukset/alennukset hyväksi. Edut voimassa vain karaavaanikorttia näyttämällä. Esim. Q-Katsastuksen tarjous voimassa koko vuoden. 49€ -10% + pullakahvit lisäksi.

Ajelkaa varovasti

Moikataan kun tavataan

T.  Juha 127140