Heippa!

 Niin se on tämäkin vuosi taas saatu käyntiin ja vuosi alkoi yhdistyksemme osalta erittäin hyvin. Turun Caravanshow:ssa yhdistyksemme palkittiin vuoden leirintämatkailu vaikuttajana. Erityisesti huomionosoitukseen vaikutti viime talven hiihdon maailmanmestaruuskilpailujen yhteydessä järjestetyn talvileirintäalueen menestyksellinen rakentaminen ja hoitaminen. Lahden MM-hiihdot 2017 oli Suomi100-juhlavuoden merkittävin kotimaassa järjestetty urheilu- ja yleisötapahtuma. Leiripäällikkö Henry Ahosen johdolla ja talkooväen voimin homma hoitui mallikkaasti ja tyytyväisiä kisavieraita oli peräti 9 eri maasta. Yhdistyksemme oli myös hyvin edustettuna Turun messutreffeillä sillä meitä oli paikalla yli 20 yksikköä.

 XX Talvipäivät vietämme tänä vuonna Sysmässä ja hienoa olisi jos pääsisit mukaan kilpailemaan yhdistyksen pilkkimestaruudesta ja nauttimaan muusta ohjelmasta. Mm. Pekka Vaattovaara tanssittaa perjantai-iltana.

Pikkujoulujen jälkeen julkaisimme yhdistyksen nettisivuilla kevään matkan Saarenmaalle joka varattiin loppuun ennätysajassa. Peruutuksia voi toki tulla joten jos olisit halukas lähtemään mukaan niin ilmoittaudu nettisivujen kautta. Peruutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Treffit menevät pitkälti edellisvuosien tapaan ja muutama isompi tapahtumakin olisi tiedossa josta neuvottelut on parhaillaan menossa. Tänä vuonna Caramban SM- kilpailut järjestetään Lahdessa 9.6.2018  J. Rinta-Jouppi Oy:n piha-alueella. Mukana kisassa on pohjoismaiden sekä Suomen parhaimmistoa. Tervetuloa suurella joukolla katsomaan. Vapaa pääsy.

Tämä talvi on ollut kyllä vaihteleva kelien suhteen. Tätä juttua kirjoittaessa on pakkasta n. -10  ja ensi viikolla on luvattu taas lämpöasteita jopa +4 joten meidän harrastukseen tämä ei hirveästi vaikuta mutta liukkaat tiet tietysti vaikuttaa kaikkiin kulkijoihin. Tammikuu alkaa kohta olemaan ohi ja muutama kuukausi eteenpäin niin taas jo ilolla odotellaan kevättä ja aurinkoa.

Yhdistyksemme on mukana Cheekin  Valot Sammuu päätöskonsertin majoituksessa. Lahden mäkimontun läheisyydessä olevilla alueilla. Teivaanmäen alueella sekä Lokinrannassa. Tästä syystä joudumme siirtämään pelitreffejä viikolla eteenpäin. 31.8.-2.9.2018 Pelitreffeillä taistellaan jälleen yhdistyksen petanque sekä mölkyn mestaruuksista.

Turvallisia kilometrejä talvimatkailuun..

T. Juha 127140

helmikuu 2018