Moikka!

Talvista helmikuuta. Onhan ollut taas vaihteleva talvi. Joulu ja uusi vuosi mentiin täällä Etelä-Suomessa ilman lunta ja sitten tuli tammikuun alkuun reilummin lunta sekä pakkaset päälle. No Suomen talvi on ollut jo monta vuotta vaihtelevaa. Mutta se on varma, että talvi tulee joka vuosi.

Olen ollut mukana noin 9 vuotta tehden monenlaista puuhaa yhdistyksessä. Hallituksessa olen ehtinyt olla mukana neljä vuotta. Aloitin vuoden vaihteessa yhdistyksen puheenjohtajana ja haasteita varmaan riittää joten parhaani tulen tekemään yhdistyksen hyväksi. Mikko luopui tehtävästään työkiireiden vuoksi ja minusta äänestettiin syyskokouksessa Mikolle jatkaja. Samoin toinen pitkän linjan sotaratsu, jos tällaista nimitystä hänestä saan käyttää eli Erkki Helin jäi pois hallitustyöstä tehden pitkään töitä yhdistyksessä. mm. Caravanmessut Erkki hoiti vuosikaudet.

No, enempää mustetta tuhlaamatta. Niin Erkki Helin kuin Mikko Keinänen, lämpimät kiitokset teille molemmille ja leppoisia hetkiä  Erkille vapaaherrana oleiluun. On ollut ilo tutustua teihin sekä tehdä kanssanne yhteistyötä.

Hallitukseen saimme uusia kasvoja lisää ja se on hienoa, että riittää intoa tehdä yhdistyksen hyväksi hommia. Tervetuloa Sirpa, Tuula ja Ari.

Kevät on kiireistä aikaa ja suurimpana ponnistuksena edessä on hiihdon MM-2017 kisojen caravanalueen ylläpito Kisapuistossa. Hämyjen pilkkikilpailut pidetään Teiskossa/ Maisansalossa 11.3.2017

Talvipäivät/kevätkokous Sysmä Campingissä ja kevään bussimatka 20.- 23.4 Latvian Riikaan. Tälle vuodelle yhdistettiin perhe/ajotaitotreffit ja ko. viikonlopulle on puuhaa ikään katsomatta kaikille. Pääpiirteittäin noudatamme edellisvuosien linjaa. Aina otamme uusia ideoita vastaan ja tartu hihasta rohkeasti tai laita viestiä hallituksen jäsenille.

Olemme saaneet jälleen uusia yhteistyökumppaneita mukaan ja heidän kanssaan on sovittu ,että ALENNUKSET SAA VAIN CARAVANKORTTIA NÄYTTÄMÄLLÄ. Suomen Euromaster tekee rengastöiden lisäksi kokonaishuoltoja. Lahden Varaosaexpert Oy taas tarjoaa laajan valikoiman erilaista varaosapalvelua. Alennusprosentit vaihtelevat eri tuotteiden välillä.

Saamme Lahteen 17 vuoden tauon jälkeen Caramba-cupin osakilpailun, joka järjestetään 23.9.2017 Tavaratalo Kärkkäisen parkkipaikalla. Tästä kerromme enemmän tulevissa lehdissä. Oikein mukavaa kevään odotusta kaikille ja nähdään runsain joukoin eri tapahtumissa.                                                                             

Juuso 127140