HALLITUS ON KOKOUKSESSAAN 17.4. PÄÄTTÄNYT, ETTÄ VUORENMÄEN ALUE AVATAAN JO ENSI VIIKONLOPUKSI 23.4. ALKAEN. LUMET OVAT SULANEET JA ALUE ON KUIVUNUT JA KESTÄÄ KALUSTON PAINON MYÖS NURMIALUEELLA. TOIVOMME KUITENKIN, ETTÄ ITSENSÄ SAIRAAKSI TUNTEVAT HENKILÖT JÄISIVÄT KOTIIN SAIRASTAMAAN. SAUNAN KÄYTÖSTÄ ON ERILLISET OHJEET ALUEELLA.

ALUE TOIMII VIELÄ OMATOIMIALUEENA JA VAPUSTA ALKAEN ON ISÄNTÄ PAIKALLA..

TERVETULOA VUORENMÄKEEN.

PS. JOS KIINNOSTUIT KESÄISÄNTÄVIIKONLOPUSTA, NIIN OTATHAN YHTEYTTÄ ALUEISÄNTÄ PENTTI REUHKALAAN SÄHKÖPOSTILLA OSOITTEESEEN pentti(at)reuhkala.eu
 

Vuorenmäen leirialue on SFC Lahden Seudun karavaanareiden omatoimialue, jossa pääasiallinen toiminta on omat treffit ja tapaamiset. Alue on kuitenkin avoinna kaikille kävijöille ja kesäaikana alueella toimii isäntäpäivystys viikonloppuisin.

Vuorenmäen leirialue rajoittuu Villikkalanjärveen ja Vuorenmäen harjuun. Villikkalanjärveltä on vesiyhteys Säyhteeseen ja Pyhäjärveen, joten pieni kanoottiretkikin on mahdollista. Kalamiehet ja -naiset voivat lunastaa kalastusluvan itselleen ja lähteä kokeilemaan kalaonnea. Alueen läheisyydessä on Artjärven liikuntahalli, josta voi varata itselleen vaikkapa sulkapallovuoron. Maamiesseuran talolla olemme järjestäneet vuosien varrella mm. pikkujouluja ja monia muita tapahtumia. Hieman alueemme ulkopuolella (n. 150 m.) sijaitsee käsinveistetty hirsisauna, jota voi vuokrata Orimattilan kaupungilta.

kota.jpg

Keväällä 2009 alueellemme valmistui ihan oma sauna, jossa otimme ensimmäiset löylyt Vapputreffeillä. Aluesähköistys aloitettiin syksyllä 2008 upottamalla maahan satoja metrejä kaapeleita ja samalla parantelimme salaojitusta. Keväällä 2010 saimme asennettua alueelle kiinteät pistorasiat 80 yksikölle sekä aluevalaistuksen. Eipä tarvitse enää pimeässä taapertaa.

Vuorenmäen leirialue sijaitsee Orimattilan kaupungissa Artjärven kylällä noin 1,5 kilometrin päässä kylän keskustasta Orimattilan suuntaan, osoite on Salmelantie 178, Orimattila (postiosoite Salmelantie 178, 16200 Artjärvi). Artjärven kylä taasen sijaitsee jotakuinkin Lahden, Kouvolan ja Loviisan muodostaman kolmion keskellä. Lähestyä voit myös sähköpostilla osoitteella vuorenmaki@sfclahdenseutu.fi

Alue on ns. omatoimialue. Alueella ei ole kaasun myyntiä. Vuorokausimaksuja varten alueelta löytyy pankkisiirtolomakkeita.

Kausipaikan voi maksaa yhdistyksemme tilille, jonka numero on FI28 3131 3001 1905 03

 

sauna.jpg


Kausipaikka vuodelle 2021 (ajalla 1.5-30.9)
(sisältää yhden viikonlopun isäntävuoron)
280 
Kuukausipaikka vuodelle 2021 (ajalla 1.5-30.9)
(ei isäntävuoroa)
100 
sähkö mittarin mukaan kWh
0,3
sähkö ilman mittaria (lämmitys/ilmastointi) 7
treffeillä ohjelmamaksu 20

Vuorokausimaksu sisältäen valosähkön
(yhdistyksemme jäsen)       

 15

Vuorokausimaksu sisältäen valosähkön
(muun yhdistyksen jäsen)
  19
Vuorokausimaksu sisältäen valosähkön
(ei SFC-jäsen)
25
Teltta (perhekohtainen) 15
Tilaussauna (1 tunti)   15
Vaunun säilytysmaksu / vuorokausi                                           

    2

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

 

Aluemaksuun sisältyvät saunavuorot perjantaisin ja lauantaisin

Aluepäivystäjän numero on 045 1374692             

Treffeillä ja tapaamisissa on tapahtumakohtaiset taksat.

SUUNTAA ANTAVA ALUEKARTTA

 

Tästä voit täyttää sähköisen matkustajailmoituksen
(kun isäntä ei ole paikalla ja maksat käyttämistäsi palveluista yhdistyksen pankkitilille)

Tästä voit täyttää ja tulostaa itsellesi matkustajailmoituksen 
(paperiversio mukana tuotavaksi treffeille tai tapaamiseen)

Isännän ohjeet