KEVÄTKOKOUS 10.5.2022, MESSUKESKUS

SF-Caravan Lahden Seutu ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 10.5.2022 klo 18.00. Paikka on Messukeskuksessa  Lahtihallin alakerrassa. Sisäänkaynti on hallin sivustalta. Osoite on Salpausselänkatu 7, Lahti.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 8 pykälän mukaan kevätkokoukselle kuuluvat asiat, mm. toimintakertomus ja tilinpäätös 2021.

Jäsenkorttien tarkistus klo 17.30 alkaen. Lisätietoja antaa Aila Salonen p. 044 3684095.

Tervetuloa!

TALKOOT 13.-15.5.2022. VUORENMÄKI

Jälleen on aika laittaa aluetta kuntoon talven jäljiltä. Tule mukaan haravoimaan ja muutenkin siistimään paikkoja tulevan kesän rientoihin. Talkoihin osallistuville on viikonloppu maksuton. Tervetuloa mukaan!

AJOTAITOTAPAHTUMA 27.-29.5.2022. VUORENMÄKI

Ajotaidon harjoittelutapahtuma tekee paluun Vuorenmäelle. Parin vuoden aikana on yhdistykseemme liittynyt paljon uusia jäseniä, joille voimme nyt tarjota ajoharjoittelua turvallisesti suljetulla alueella. Harjoittelu tapahtuu  matkailuautolla, matkailuvaunuyhdistelmällä tai molemmilla. Harjoitteluun kuuluu pujottelua, peruuttelua ja parkkeerausta. Samalla voi halutessa suorittaa ajotaitomerkkejä, joita on pronssisesta merkistä platinamerkkiin. Lisätietoa ajotaitoajamisesta löytyy osoitteesta  www.karavaanarit.fi/sf-caravan-ry/asiantuntijat/ajotaitomerkit/ . Ajoharjoittelut suoritetaan lauantaina. Tapahtumassa on normaalit vuorokausimaksut. Mukana tapahtumassa Liitostamme on Mister Ajotaito eli Lauri Nieminen. Tervetuloa mukaan harjoittelemaan!