Syystalkoot 11.-14.10.2018, Vuorenmäki

Vuorenmäki-toimikunta järjestää alueellamme talkoot 11.-14.10.2018.
Torstaiaamuna paikalle saapuu traktori/kaivinkone, joka alkaa kaivamaan alueen maantien suuntaista ojaa auki ja yhdistää ojan alueen kulman halki urheilukentän puoleiseen päätyojaan, jotta alueemme pysyisi keväisin kuivempana.
Lisäksi tasataan ja muotoillaan harmaavesityhjennyksen alue niin, että vedet valuvat oikeaan suuntaan. Paikan takaa kaadetaan pari puuta naarmuttamasta ajoneuvoja.
Saunapuuliiterin vieressä olevat puut siirretään sisälle.
Ja kenties muutakin pientä puuhaa, mikäli aikaa ja tarmoa riittää...
Majoittuminen talkooväelle ilmaista ja pientä purtavaakin on tarjolla.

SYYSTREFFIT 26.-28.10.2018, VUORENMÄKI

On jälleen aika saada hieman piristystä syksyn harmauteen Syystreffien muodossa. Vuorenmäellä tavataan tuttuja Halloween-hengessä. Treffihinta on 50 euroa sisältäen valosähkön ja ohjelman.


SYYSKOKOUS  28.10.2018, VUORENMÄKI

Yhdistyksemme sääntömääräinen syyskokous pidetään 28.10.2018 Orimattilan Artjärvellä Vuorenmäen maamiesseurantalolla (Salmelantie 202 A)  alkaen kello 10.00.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen neljännen pykälän mukaan syyskokoukselle kuuluvat asiat. Asialistalla myös sääntömuutoksen eteneminen.

Kahvitarjoilu alkaa kello 9.30, 

TERVETULOA

PIKKUJOULU 23.-25.11.2018, VUORENMÄKI

Perinteinen Pikkujoulu-treffit pidetään totutusti Vuorenmäen maamiesseurantalolla marraskuun lopulla. Varatkaa itsellenne tuo viikonloppu vapaaksi muista toiminnoista ja suunnatkaa Vuorenmäelle. Tarjolla on jälleen paikallisten emäntien valmistamia jouluisia herkkuja ja muuta ohjelmaa. Treffien hinta 60 euroa yksikköä kohden sisältaen valosähkön, ohjelman ja jouluruokailun. 
Pikkujouluihin pyydetään ennakkoilmoittautumista, jotta ruokaa voitaisiin valmistaa sopivasti. Lisätietoja ohjemasta tiedotetaan myöhemmin. Tervetuloa
KUNINKUUSRAVIT 2.-4.8.2019, Lahti, Jokimaa

Kuninkuusravit järjestetään Lahdessa 2.-4.8.2019 Jokimaan Ravikeskuksessa. 

Caravanmajoituksesta ( tilapäinen leirintäalue) vastaa SF-Caravan Lahden seutu ry. Majoitusalue sijaitsee Orimattilan raviradalla. Opastus majoitusalueelle Lahdentieltä Hevostien risteyksestä (Hevostie 1, Orimattila). 

Alueelta on nonstop bussikuljetukset raveihin sekä kuljetus iltajuhlaan Lahteen.

Alueen läheisyydestä löytyy mm. seuraavat palvelut: suihkut, wc:t, ja kotieläinpuisto, joka on avoinna veloituksetta majoittujille. Markiisien ja telttojen käyttö ehdottomasti kielletty, lataussähkö n.400W sisältyy hintaan. Vetoautoille on oma p-alue, joten vaunun viereen autoa ei voi jättää.

Alue avataan torstaina 1.8.2019 klo 9.00. Alueelta on poistuttava viimeistään maanantaina 5.8.2019 klo 12.00 mennessä.

Majoitusvarauksen yhteydessä voit myös kauttamme varata ja maksaa ennakkoon pääsyliput Kuninkuusraveihin, jotka saat saapuessasi alueelle. Tehtyäsi varauksen, saat vuorokauden sisällä vahvistuksen sähköpostitse ja maksuohjeet.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE