ROCKTREFFIT 12.-14.7.2019, VUORENMÄKI

Rokki valtaa Vuorenmäen alueen, vuorossa on ensimmäiset Rokkitreffit. Viikonlopun aikana lavalle kiipeää useita bändejä mm. Trick Bag ja Reckless Rooster. Lisäksi tapahtuman ohessa ratkotaan yhdistyksemme edustaja Hämykaraoken finaaliin, joka järjestetään Keravan yhdistyksen alueella Kangaslammella Nastolassa. Treffien hinta on 70 euroa sisältäen valosähkön ja ohjelmat. Tervetuloa!

ARTJÄRVIPÄIVÄT 17.-21.7.2019

Majoitu mukavasti Artjärvi-päivien ajaksi Vuorenmäen alueelle ja olet suoraan siellä missä tapahtuu!

Ohjelman löydät tästä linkistä:

KUNINKUUSRAVIT 2.-4.8.2019, Lahti, Jokimaa

Kuninkuusravit järjestetään Lahdessa 2.-4.8.2019 Jokimaan Ravikeskuksessa. 

Caravanmajoituksesta ( tilapäinen leirintäalue) vastaa SF-Caravan Lahden seutu ry. Majoitusalue sijaitsee Orimattilan raviradalla. Opastus majoitusalueelle Lahdentieltä Hevostien risteyksestä (Hevostie 1, Orimattila). 

Alueelta on nonstop bussikuljetukset raveihin sekä kuljetus iltajuhlaan Lahteen.

Alueen läheisyydestä löytyy mm. seuraavat palvelut: suihkut, wc:t, ja kotieläinpuisto, joka on avoinna veloituksetta majoittujille. Markiisien ja telttojen käyttö ehdottomasti kielletty, lataussähkö n.400W sisältyy hintaan. Vetoautoille on oma p-alue, joten vaunun viereen autoa ei voi jättää.

Alue avataan torstaina 1.8.2019 klo 9.00. Alueelta on poistuttava viimeistään maanantaina 5.8.2019 klo 12.00 mennessä.

Majoitusvarauksen yhteydessä voit myös kauttamme varata ja maksaa ennakkoon pääsyliput Kuninkuusraveihin, jotka saat saapuessasi alueelle. Tehtyäsi varauksen, saat vuorokauden sisällä vahvistuksen sähköpostitse ja maksuohjeet.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE              KUNINKUUSRAVIT