SFC LAHDEN SEUTU

TOIMINTAA JA ELÄMYKSIÄ AKTIIVISILLE IHMISILLE

SF-Caravan Lahden Seutu ry:n tarkoituksena on yhdistää matkailusta kiinnostuneita ihmisiä, joiden liikkumisvälineenä on joko matkailuauto tai -vaunuyhdistelmä. Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1970 ja sen alkuperäinen nimi oli Lahden seudun matkailuvaunuyhdistys ry. Nimensä mukaisesti jäsenistömme on kotoisin Lahdesta ja Lahden ympäristöstä mm. Heinolasta, Hollolasta, Nastolasta, Asikkalasta ym. ympäristökunnista. Jäseniä yhdistyksellämme on tällä hetkellä noin 1770.

pelikentta2.jpg

Järjestämme normaalin henkilökohtaisen liikkumisen lisäksi erilaisia treffejä ja tapaamisia. Treffeillä on järjestetty monenlaista ohjelmaa kun taas tapaamisissa on pääpaino osallistujien omaehtoisessa kanssakäymisessä. Treffeistä mainittakoon mm. Talvipäivät, Ajotaitotreffit sekä pikkujoulu. Tapaamisen merkeissä voidaan kokoontua vaikkapa juhannuksena.

Kaikki jäsenemme eivät suinkaan liiku jatkuvasti paikasta toiseen, vaan pitävät kalustonsa ns. kausipaikalla. Olemme toimineet Orimattilassa Artjärven kylässä Vuorenmäen alueella kesästä 2001 lähtien ja oma sauna valmistui keväällä 2009, Villikkalanjärven rannalle. Alue saatiin sähköistettyä keväällä 2010 ja keväällä 2011 nousi alueellemme uusi, uljas grillikota. Pikkujouluja olemme viettäneet Artjärven maamiesseurantalolla, joka on alueemme välittömässä läheisyydessä. Niille caravanmatkailusta kiinnostuneille, jotka haluavat liittyä joukkoomme ja mikseipä muillekin, löytyy näiltä sivuilta tietoa toiminnastamme, yhteyshenkilöistä, tapahtumista, hinnoista ja Vuorenmäen alueesta.

Yhdistyksemme jäsenille toimitetaan sähköisesti neljä kertaa vuodessa Vaunuposti-nimistä jäsenlehteä, josta myöskin löytyy yhteystietoja sekä kertomuksia tapahtumista ja matkoista. Vaunuposti-lehti muuttui sähköiseksi vuoden 2022 alussa. Lehti toimitetaan sähköpostitse sähköpostiosoitteensa Liiton jäsenrekisteriin antaneille.