Majoitusvaraus

Villähteen Agility-Urheilijat järjestävät kilpailutapahtuman Vuorenmäen urheilukentällä Orimattilan Artjärvellä 8.-9.7.2023.

SF-Caravan Lahden Seutu ry:n leirialueella on mahdollista majoittua matkailuautolla tai -vaunulla sekä myös telttaillen.

Kyseisenä viikonloppuna majoituksen hinta on hinnaston mukainen sisältäen saunan naiset/miehet yleisillä vuoroilla. Ilmastoinnin käytöstä perimme hinnaston mukaisen lisämaksun.

Leirialueelle voi saapua jo perjantaina iltapäivällä/illalla. Isännät ovat paikalla vastaanottamassa klo 12 alkaen, tarvittaessa jo torstaina. Majoittujien toivotaan saapuvan klo 21 mennessä.

Käytössä on ns. valosähkö eli lataus, jääkaappi ja tv. Ei sähkölämmitystä. Ilmastoinnin käytöstä perimme hinnaston mukaisen lisämaksun. Sähkö mittarin mukaan 0,35 kWh, sähkö ilman mittaria lämmitys/ilmastointi 8 euroa.Isännät ovat paikalla vastaanottamassa perjantaina klo 12 alkaen, tarvittaessa jo torstaina. Majoittujien toivotaan saapuvan klo 21 mennessä. Käytössä on ns. valosähkö eli lataus, jääkaappi ja tv. Järjestetään kännyköiden latauspaikka lukitsemattomaan tilaan.

Mieluummin korttimaksu, käteinenkin käy.

Nimi*
Puhelin*
Sähköposti*
Henkilömäärä*
Saapumispäivä*
Perjantai 8.7.2023
Lauantai 9.7.2023
Haluaisin tulla jo aiemmin (käytä lisätietokenttää tarkentamaan milloin)
Majoitusmuoto*
Matkailuauto
Matkailuvaunu
Teltta
Lisätietoja yms.